Bandenservice

Op goede autobanden rijdt u veilig en comfortabel duizenden kilometers door. Autosnelservice Arnhem biedt u een uitstekende bandenservice. Want banden die regelmatig worden onderhouden door de expert gaan lange tijd mee.

Uitlijnen en balanceren
Autosnelservice Arnhem zorgt voor het uitstekend uitlijnen van uw auto en balanceren van uw banden. Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler, ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel. Door de banden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort. Maak online een afspraak voor uitlijnen.

Banden wisselen
Uw banden slijten niet gelijkmatig. Door de voorbanden na verloop van tijd te laten verwisselen met de achterbanden wordt de slijtage gelijkmatiger verdeeld en geniet u een betere wegligging.

Banden repareren
Autosnelservice Arnhem kan bijna elke lekke band repareren. En daarbij balanceren wij hem ook meteen. U bent zó weer op weg. Wacht niet te lang met reparatie. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt.

Bandenspanning
Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage, rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Uw wegligging en remgedrag zijn beter en de kans op een klapband is kleiner. Wij van Autosnelservice Arnhem controleren de spanning in uw autobanden en zorgen dat deze weer optimaal wordt.

Onze bandenservice biedt u een scala van banden in diverse prijsklassen.

Ons huismerk is al jarenlang Viking. Maar mocht uw persoonlijke voorkeur uitgaan naar een ander merk is dit uiteraard ook te realiseren.

Bij het leveren van nieuwe banden hoort ook de montage en het balanceren. En wat er ook bijhoort: prijs is prijs en geen vervelende verrassing achteraf. Uw oude banden worden aangeboden bij STIBA, die voor een verantwoorde afvoer zorg dragen.

 

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
Autosnelservice Arnhem
Amsterdamseweg 121 • 6814 GC Arnhem (achter de Praxis)
026 4439000 • autosnelservicearnhem@gmail.com